Skip to the content

Øg din virksomheds produktivitet ved at integrere dine softwareløsninger med Microsoft Office 365.

Hos TechCompany tilbyder vi at integrere softwareløsninger med Office 365 tjenester ved hjælp af Microsoft Graph.

Hvad er Microsoft Graph?

Microsoft Graph er et api der hjælper med at forbinde jeres IT-løsninger til Office 365. Det giver mulighed for at integrere til Outlook, OneDrive, OneNote, SharePoint, Excel, Planner, Intune og Azure AD.

Hvad kan integration til Office 365 hjælpe din virksomhed med?

  • Øget produktivitet.
  • Bedre integration mellem de forskellige interne systemer.
  • Automatisering af arbejdsgange.

Helt konkret vil det f.eks. blive muligt for jer at logge på interne systemer med Office 365 log in og hente filer fra Office 365 programmer via softwareløsning.

Dette er blot nogle af mulighederne med Microsoft Graph. Der er utallige områder hvor Microsoft Graph kan hjælpe med at gøre hverdagen nemmere.

Hvorfor TechCompany?

Vi er et team af erfarne konsulenter, som sætter ære i at hjælpe og rådgive gennem processen fra start til slut. Vi har mange års erfaring inden for levering af IT-løsninger til mellemstore og store virksomheder og går op i at matche vores løsninger til det forretningsmæssige behov i virksomheden.

Book et uforpligtende møde med os i dag og hør mere om integration til Microsoft Office 365 og hvordan det kan gavne din virksomhed.

Book et uforpligtende møde

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

TechCompany

TechCompany ApS
Ny Carlsberg Vej 80
DK-1799 København V
CVR 31 32 98 09
Tlf. +45 7020 2575 
Email. info@techcompany.dk

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.