Skip to the content

Hvad er Machine Learning?

Machine Learning giver dig mulighed for at ”se ind i fremtiden”, så din virksomhed kan tage bedre beslutninger. ML kan f.eks. forudsige din virksomheds salgstal den kommende måned eller give dig et bedre overblik over områder du kan optimere. ML er på mange måder brugbar for din virksomhed.

Ud fra forskellige mængder af data kan systemet opfange mønstre og sammenhænge som den lærer at generalisere ud fra. Med Machine Learning bliver I i stand til at analysere og aktivere jeres data på en helt ny måde, så det bliver et aktiv for virksomheden og bidrager til værdiskabelsen.

Hvor kan Machine Learning bruges

  • Forudsige salgsmønstre
  • Forudsige brugeradfærd
  • Forudsige fremtidige salgstal
  • Analysere sammenhænge mellem produkter og kunder
  • Forudsige eventuelle fejlrater

Følgende er helt konkrete eksempler på hvad ML kan gøre. Du vil f.eks. nemmere kunne forstå dine kunders købs præferencer og på hvilket tidspunkt af dagen eller ugen der er størst salg. Du vil også kunne forstå hvordan forskellige salgs-features kan påvirke din omkostning eller hvilket link en bruger klikker på. ML vil f.eks. også kunne bruges til at sortere kundehenvendelser via mail, så kunderne hurtigere bliver dirigeret videre til den rigtige medarbejder. Udover disse eksempler er der mange andre muligheder som ML vil kunne hjælpe din virksomhed med.

Hvorfor TechCompany?

Hos TechCompany er vi et team af erfarne og kompetente konsulenter, som tager ansvar for de løsninger vi leverer. Vi har mange års erfaring inde for levering af IT-løsninger til store og mellemstore virksomheder og går op i at matche vores løsninger til det forretningsmæssige behov i virksomheden.

Vi rådgiver og hjælper jer med Machine Learning fra start til slut og sørger for at I får den løsning der er bedst til jer.

Book et uforpligtende møde med os og hør mere om Machine Learning, samt hvad den kan gøre for din virksomhed.

Book et uforpligtende møde

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

TechCompany

TechCompany ApS
Ny Carlsberg Vej 80
DK-1799 København V
CVR 31 32 98 09
Tlf. +45 7020 2575 
Email. info@techcompany.dk

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.