Skip to the content

NemID udvikler

Sikkerhed er et centralt element i en højrisikotid, hvor tilgængeligheden af oplysninger aldrig har været større. Lad NemID beskytte dine oplysninger med sin to-faktor-sikkerhed.

Har din virksomhed behov for en NemID login-funktion? Så er du kommet til det rette sted.
TechCompany har lang erfaring med den sikre login-funktion, og vi glæder os til at bygge den for dig.

 

NemID integration

 

Vi ser mange fordele i at benytte en sikker digital adgang. NemID er et yderst velkendt værktøj. Det er nemlig ikke helt uden grund, at over 95% af den danske befolkning benytter sig af NemID. Dette betyder også, at dine medarbejdere ikke skal bruge tid på at sætte sig ind i det.

Udover at tilbyde en implementering af det velkendte login gennem NemID’s to-faktor-sikkerhed, der sikrer brugerens identitet, tilbyder vi også andre muligheder for jer som virksomhed.

Nets DanID A/S, som står for udviklingen og driften af NemID, har nemlig rakt hånden ud til de virksomheder, der ønsker en større kontrol samt bedre struktur over rollefordelingen og aktiviteten i en given virksomhed. Dette har vi ligeledes gjort os til eksperter i at implementere.


NemID medarbejdersignatur

Et brugervenligt værktøj, der kan integreres i virksomhedens system. Værktøjet bliver brugt af medarbejdere, ledere og ejere, når de skal legitimere sig på virksomhedens vegne. Det er administratoren, der styrer, hvilke roller der skal uddelegeres til de enkelte medarbejdere.

 

Værdiskabelsen for din virksomhed

NemID medarbejdersignatur sørger for, at:

  • Administrator kan uddelegere roller til de forskellige medarbejdere, der så sikres adgang til de valgte poster.
  • Der kan underskrives dokumenter digitalt.
  • Der er et stort overblik over de enkelte medarbejderes aktiviteter.
  • Der er en generel høj kontrol og sikkerhed.
  • Det er et nemt, hurtigt og velkendt log-in for dig og dine medarbejdere.
  • Det indeholder både en hurtig og omkostningseffektiv opsætning samt vedligeholdelse.

Hos TechCompany brænder vi for at udvikle løsninger, som benytter NemID, fordi det er noget, vi er eksperter i.

Derfor inviterer vi til et gratis og uforpligtende møde med ønsket om at hjælpe jer med en højere sikkerhed og kontrol. Vi er fleksible og i stand til at matche jeres behov, uanset ønsket.

 

Book et uforpligtende møde

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

TechCompany

TechCompany ApS
Ny Carlsberg Vej 80
DK-1799 København V
CVR 31 32 98 09
Tlf. +45 7020 2575 
Email. info@techcompany.dk

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.