Skip to the content

Umbraco udvikler

Hos TechCompany er vi eksperter inden for videreudvikling og tilpasning af Umbraco, der er det førende open source management system (CMS) indenfor .NET.

Vi bestræber os på at matche vores kunders ønsker og behov hver evig eneste gang, og derfor har vi blandt andet valgt at fokusere på Umbraco. Det betyder ikke, at vi udelukker andre CMS programmer, hvis der er et ønske om dette.

Udover at være særdeles brugervenligt, præges Umbraco af en konstant udvikling, hvor automatiserede opdateringer løbende finder sted. Dette er vigtigt i forbindelse med vores kompromisløse tilgang til de opgaver, vores kunder stiller os. Den konstante og høje udviklingsvenlighed garanterer et råderum med kvalificerede værktøjer til udarbejdelsen af opgaverne, hvor kun fantasien sætter sine grænser. Udover de mange muligheder, er der også en større sikkerhed forbundet med brugen af systemet.

Grundet vores konsulenters mange års erfaring inden for open source content management systemet, kan TechCompany bidrage med værdiskabende aktiviteter for dig, uanset situationen. Her er der tale om alt fra udvikling til webdesigns af Umbraco, hvor vi hver gang sørger for at stille det stærkeste team til udførslen af netop din opgave.

 

Book et uforpligtende møde

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.