Skip to the content

Din udvikling er også vores ansvar

For os er din udvikling som medarbejder lige så vigtig som TechCompanys udvikling, for du er også med til at skabe TechCompanys udvikling. På det personlige niveau vil du få tildelt en mentor og på det faglige niveau vil du få kurser, der kan være med til at holde dig opdateret i forhold til de tekniske forandringer, der sker i omverdenen.

 

Vi prioriterer et godt fællesskab og sammenhold

Vi prioriterer det gode fællesskab og sammenhold, der skabes, når vi kender hinanden, og har det godt og sjovt sammen. Vi mener, at et godt fællesskab og sammenhold internt er med til at give vores kunder de bedste løsninger.

 

Freelancekonsulenter

Vi samarbejder med mange dygtige freelancekonsulenter, og har lige så meget fokus på vores freelancekonsulenters udvikling som på vores medarbejderes. For at holde vores freelancekonsulenter opdateret på de forskellige faglige områder tilbyder vi forskellige workshops og arrangementer. Derudover giver vi de bedste timesatser til vores freelancekonsulenter i forhold til mange af vores konkurrenter. Vi søger altid dygtige freelancekonsulenter, så hvis du gerne vil være en del af TechCompany, er du velkommen til at sende os dit CV.

 

TechCompany

TechCompany ApS
Njalsgade 76
DK-2300 København S
CVR 31 32 98 09
Email. info@techcompany.dk

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.