Skip to the content

Kunder

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i dine behov og forretningsområder.

 

Byggeskadefondens portal

Udvikling og vedligeholdelse af Byggeskadefondens portal, som benyttes af boligorganisationer, kommuner og entreprenør. Portalen er med til at kvalitetssikre og effektivisere de processer, der er forbundet med at bygge samt renovere alment boligbyggeri.

 

TDC, kundeservice shop

Udvikling og vedligeholdelse af webapplikationen med integration til TDCs eget abonnements system ("kvik"), som bliver brugt i forbindelse med salg af mobiltelefoner kombination med abonnement samt salg af abonnement. 400 TDC Kundeservice medarbejdere brugte systemet.

 

Carlsberg

Projektet omfattede udvikling af webshop, hvor Carlsbergs personale havde mulighed for at købe merchandise.

 

Mazda

Etablering af Mazda webshop, hvor Mazda forhandlere havde mulighed for at bestille brochure.

 

MilCom

Etablering af webshop med central og lokal lagerbeholdning, hvor danske og norske forhandlere har mulighed for at bestille telefon og tilbehør.

 

Det siger vores kunder

TechCompany har bidraget væsentlig til MilComs procesoptimering og udvikling af IT-ydelser. Mange af de interne arbejdsgange er gået fra at være IT-manuelle handlinger til fuldautomatiserede IT-applikationsbaserede handlinger. Dette har medført færre fejl og brug for færre menneskelige ressourcer, hvilket betyder meget på bundlinjen. TechCompanys levering af komplekse IT-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret IT-løsninger i topklasse, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

Innovative webapplikationer

Vi udvikler webapplikationer, som skaber værdi for vores kunder og på markedets mest moderne teknologier og platforme. Vi arbejder ud fra nøgleordene: Høj kvalitet, brugervenlighed, stabilitet og datasikkerhed.

Vedligeholdelse af eksisterende systemer

Vi vedligeholder og videreudvikler løsninger, som i første omgang er udviklet af tredjepart. Vi sørger for en effektiv transition, hvor vi hurtigt og sikkert overtager vedligeholdelsen af løsninger fra en tredjepart.

Sagsbehandlingssystem

Vi leverer skræddersyede sagsbehandlingssystemer, der giver effektiv sagshåndtering og frigør dine ansatte fra banale og komplekse processer, så tiden kan bruges effektivt på at løse opgaver til gavn for virksomheden.

E-handel

Vi udvikler e-handels-løsninger, der kan hjælpe dig med at skabe vækst. Vi hjælper med at forenkle komplekse forretningsprocesser og synliggøre dine produkter via relevante købskanaler. Vi optimerer indholdet i forhold til den device, dine kunder benytter.

Digitale web- og selvbetjeningsløsninger

Vi udvikler web- og selvbetjeningsløsninger, der kan øge serviceniveauet over for din målgruppe, og så din virksomhed kan være tilstede med digitale løsninger på din målgruppers præmisser. Du reducerer også administrative omkostninger markant igennem digital selvbetjening.

Robotic Process Automation (RPA)

Vi analyserer og finder arbejdsgange i din virksomhed, der egner sig til automatisering. Med RPA er det slut med trivielle og manuelle opgaver, og du kan bruge dine ressourcer på opgaver, der skaber gevinst og værdi for din virksomhed.

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.