Skip to the content

TechCompany er en dansk virksomhed, som har eksisteret siden 2008. Vi leverer IT-konsulenter og skræddersyede IT-løsninger til mellemstore og store virksomheder, så de matcher dit behov. Vi klæder virksomhederne godt på til en digitaliseret verden. Vi håndplukker de bedste softwaretalenter og opbygger deres personlige profil til at arbejde som konsulenter.

Vores værdier er grundlaget for virksomhedskulturen og afspejler den måde, hvorpå medarbejderne interagerer med hinanden, kunder og forretningspartnere. Værdierne udgør derfor naturligt en fælles referenceramme i TechCompanys daglige aktiviteter.

 • Vi er fleksible

  Vi er fleksible og tilpasser os løbende skiftende forretningsforhold. Vi er hurtige til at reagere og udnytter vores viden til at svare på ændringer.
 • Vi er visionære

  Vi besidder evnen og viljen til at følge den teknologiske udvikling og til at omsætte den til nye og virkningsfulde, intelligente løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere.
 • Vi leverer kvalitet

  Vi skaber intelligente løsninger med omhu og professionalisme til opståede udfordringer, der overstiger vores kunders og samarbejdspartneres forventninger – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
 • Vi er ansvarlige

  Vi holder, hvad vi lover, og står ved vores handlinger og løsninger.
 • Vi er ærlige

  Vi baserer samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere på ærlighed. Vi respekterer, bistår og inspirerer hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere og giver konstruktiv ’feed-forward’.

 

Vision

“TechCompany vil være den foretrukne, mest værdiskabende og kundefokuserede leverandør af IT-konsulenter.” Virksomheden ser to veje, der fører til et foretrukket partnerskab – værdiskabende services og viden. TechCompany forbedrer og udvikler derfor løbende sine services og viden for at levere de mest effektive løsninger, som opfylder kunders og forretningspartneres behov og tilbyder dem den hurtigste adgang til markedet.

 

Mission

Igennem kreativ tænkning og en solid forståelse for kundernes forretningsmæssige udfordringer vil vi udnytte vores viden til at sammensætte intelligente løsninger, der løser disse udfordringer.

 

Selskabsdata

TechCompany ApS
Ny Carlsberg Vej 80
DK-1799 København V 
E-mail: info@techcompany.dk
Cvr: 31 32 98 09

TechCompany

TechCompany ApS
Njalsgade 76
DK-2300 København S
CVR 31 32 98 09
Email. info@techcompany.dk

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.