Skip to the content

Ledelse

 

Hani Faylee

Hani (højre) er den ene partner i TechCompany, og fungerer som den administrative direktør.
Hani har en hel del års erfaring bag sig og kan dermed skrive et hav af bedrifter på sit CV.
Hans erfaring er blandt andet inden for ledelse, som omfatter forretningsstrategi, udvikling af nye virksomheder, projektledelse og mange flere. Derudover har han stor erfaring med forskellige projekter og løbende leverancer til store kunder, som også omfatter internationale lande som Storbritannien.
 
Da Hani selv har Master i business Administration og en degree i Computer Science, er en af hans store styrker ligeledes at kunne navigere i minefeltet mellem Business og IT. Dette betyder, at de løsninger, der bliver leveret, er teknisk solide og organisatorisk forankrede.

 

Peer Skipper

Peer (venstre) er den anden partner i TechCompany, og fungerer som udviklingsdirektør. Peer mestrer et hav af kompetencer indenfor softwareudvikling, som han har tilegnet sig igennem sine mange år indenfor faget.
 
Peer arbejder hårdt for at opnå gode og stabile løsninger, og tilegner sig hurtigt nye teknologier. Samtidig besidder han en stor brancheindsigt, der blandt andet indebærer kompetencer indenfor agile metoder, software design, web services og unit Testing. Peer er både god til at bevare et stort overblik og til at forstå kundernes ønsker.

Ved at have arbejdet med mange forskellige opgaver indenfor programmering af standardsystemer, kodning af specialløsninger, analyse, projektstyring, test og implementering, har Peer fået tillært sig store faglige kompetencer samt evnen til hurtigt at tilegne sig ny forretningsviden.

Peer holder af kontakten til sine kunder, og sætter en stor ære i at samarbejde med brugere såvel som forretningseksperter, så resultatet af det fælles arbejde bliver af høj kvalitet.

Innovative webapplikationer

Vi udvikler webapplikationer, som skaber værdi for vores kunder og på markedets mest moderne teknologier og platforme. Vi arbejder ud fra nøgleordene: Høj kvalitet, brugervenlighed, stabilitet og datasikkerhed.

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

TechCompany

TechCompany ApS
Ny Carlsberg Vej 80
DK-1799 København V
CVR 31 32 98 09
Tlf. +45 7020 2575 
Email. info@techcompany.dk

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.