Skip to the content

Global Robo Exhibition

Global Robo Exhibition
Global Robo Exhibition

TechCompany er i Madrid til Global Robo Exhibition for at indgå samarbejde med andre virksomheder indenfor Robotic Process Automation (RPA) , kunstig intelligens (AI) og Machine learning, som er nogle af vores ydelser. Her er spændende firmaer til stede som BluePrism, WorkFusion, og Jidoka.

Med RPA kan vi gøre det muligt at automatisere vores kunders "Back-Office"-arbejdsopgaver, uden at det kræver kostbar IT-integration.

Med RPA kan vi “optage” de manuelle processer og genspille dem automatisk, og på den måde kan vores kunder spare megen tid.

Innovative webapplikationer

Vi udvikler webapplikationer, som skaber værdi for vores kunder og på markedets mest moderne teknologier og platforme. Vi arbejder ud fra nøgleordene: Høj kvalitet, brugervenlighed, stabilitet og datasikkerhed.

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

TechCompany

TechCompany ApS
Ny Carlsberg Vej 80
DK-1799 København V
CVR 31 32 98 09
Tlf. +45 7020 2575 
Email. info@techcompany.dk

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.