Skip to the content

Med agil softwareudvikling får du værdi under hele processen

Vi udvikler og implementerer skræddersyede it-løsninger. Vi lægger vægt på, at løsninger og anvendelsen af teknologi altid er fremtidssikret og bidrager til effektivisering af jeres forretning.

Hos TechCompany arbejder vi med agil softwareudvikling, da vi herigennem sikrer os at skabe værdi løbende for vores kunder.

Dette gør vi ved, at du allerede tidligt og løbende vil få afleveringer af software, som tages i brug. Hermed kan vi sikre os, at du bliver tilfreds med resultatet og samtidig undgå fejl i sidste ende, når udviklingen er driftsklar.

Dette betyder, at du som kunde kan føle dig helt tryg ved at lade os udvikle og tage ansvar for netop dit software projekt, da du er med under hele udviklingsprocessen, og løbende vil kunne se resultater allerede tidligt i forløbet.

TechCompanys udviklingsproces:

 • Indledningsvis afholdes der møder med henblik på at få defineret kravene til løsningen.

 • Derefter bliver der lavet en kravsspecifikation, hvor vi går ind og prioriterer dem og estimerer hvor mange timer det vil tage samt en pris.

 • I takt med udviklingen tages softwareprojektet i brug i små bidder af vores kunde.

 • Der bliver justeret løbende i forhold til ændringer og tilpasninger.

 • For den færdige version leveres til kunden og kan sættes i drift, bliver det testet grundigt for fejl af forskellige brugere, så i som kunde kan være helt sikre på at få leveret et fejlfrit produkt i sidste ende.

Hvorfor TechCompany som dit udviklingshus?

 • Vi har stor erfaring med at drive en udviklingsproces helt fra idé til levering af den færdige it-løsning.

 • Vores højeste prioritet er at stile kunden tilfreds, gennem tidlige og løbende afleveringer af værdifuld software.

 • Vi udvikler løsninger som skaber værdi for vores kunder og på markedets mest moderne teknologier og platforme som f.eks. Microsoft.NET.

 • Vi arbejder ud fra nøgleordene: Høj kvalitet, brugervenlighed, stabilitet og datasikkerhed.

Resultater igennem forandring

Udover en stærk teknisk profil og indgående forretningsforståelse, ved vores konsulenter meget om forandringsprocesser. Når manuelle processer bliver omdannet til digitale processer, sker der uundgåeligt en forandring i virksomheden.

Disse forandringer kan bidrage med værdiskabelse til jeres virksomhed i form af en effektivisering af jeres daglige processer, som vi er eksperter i at digitalisere. En lignende forandring er i stand til at bidrage med en enorm konkurrencedygtig og samtidig være med til at føre jer frem mod jeres individuelle mål.

I forbindelse med udviklingen og implementeringen af nye løsninger, tager vores konsulenter højde for de mennesker , der befinder sig i virksomheden – både dem, der skal bruge de nye løsninger , men også virksomheden som helhed. På denne måde sikrer vi os, at de bedste resultater bliver skabt.

Samarbejdsmodeller

Vi kan tilbyde forskellige samarbejdsmodeller, men det er altid dig, der i sidste ende afgør, hvordan en samarbejdsmodel skal se ud. Vi kan blandt andet tilbyde:

 • Udvikling af dit nye ønskesystem – in house eller hos dig.

 • Levering af et team af konsulenter, der har de rette kompetencer til at udvikle dit system – fra kravsspecifikation til aflevering, softwareudvikling samt projektledelse og test.

Ved afklaring af jeres behov, kan vi både fungere som jeres sparringspartner eller rådgivende part med henblik på at få fastlagt den bedste it-løsning til jer. Som samarbejdspartner stiller vi et team af eksperter til rådighed, der vil kunne løse forskellige konsulentopgaver.

Innovative webapplikationer

Vi udvikler webapplikationer, som skaber værdi for vores kunder og på markedets mest moderne teknologier og platforme. Vi arbejder ud fra nøgleordene: Høj kvalitet, brugervenlighed, stabilitet og datasikkerhed.

Vedligeholdelse af eksisterende systemer

Vi vedligeholder og videreudvikler løsninger, som i første omgang er udviklet af tredjepart. Vi sørger for en effektiv transition, hvor vi hurtigt og sikkert overtager vedligeholdelsen af løsninger fra en tredjepart.

Sagsbehandlingssystem

Vi leverer skræddersyede sagsbehandlingssystemer, der giver effektiv sagshåndtering og frigør dine ansatte fra banale og komplekse processer, så tiden kan bruges effektivt på at løse opgaver til gavn for virksomheden.

E-handel

Vi udvikler e-handels-løsninger, der kan hjælpe dig med at skabe vækst. Vi hjælper med at forenkle komplekse forretningsprocesser og synliggøre dine produkter via relevante købskanaler. Vi optimerer indholdet i forhold til den device, dine kunder benytter.

Digitale web- og selvbetjeningsløsninger

Vi udvikler web- og selvbetjeningsløsninger, der kan øge serviceniveauet over for din målgruppe, og så din virksomhed kan være tilstede med digitale løsninger på din målgruppers præmisser. Du reducerer også administrative omkostninger markant igennem digital selvbetjening.

Robotic Process Automation (RPA)

Vi analyserer og finder arbejdsgange i din virksomhed, der egner sig til automatisering. Med RPA er det slut med trivielle og manuelle opgaver, og du kan bruge dine ressourcer på opgaver, der skaber gevinst og værdi for din virksomhed.

Andet

Har du brug for sparing eller sidder du med en IT-relateret udfordring, der ikke er repræsenteret her, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den rette og bedste løsning

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

Book et uforpligtende møde

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Vil du høre mere om, hvad vores konsulenter kan gøre for dig og din virksomhed? Så book et uforpligtende møde, hvor vi kan tage en snak om, hvilke kompetencer der matcher jeres behov.

 • Mere end 10 års erfaring

 • Stærke tekniske profiler

 • Indgående forretningsforståelse

 • Konsulenterne tager højde for brugeren og virksomheden