Skip to the content

Invester i en app og levér en bedre kundeservice. Med en app vil du bl.a. kunne supplere dine kunder med en bedre brugerorientering samt hurtigere adgang til din virksomhed.

Andre fordele ved en app-udvikling inkluderer reducering af omkostninger og en øget effektivitet i virksomheden. Hos TechCompany tilbyder vi at udvikle jeres apps, så de matcher jeres virksomheds behov og krav.

En virksomhed skal helt konkret være tilstede der hvor brugerne er – på mobile platforme. Derfor kan I som virksomhed ikke længere klare jer med blot en hjemmeside, hvis I vil give alle jeres kunder en optimal bruger oplevelse.

Når I som virksomhed gerne vil udvikle en app, er det vigtigt at konceptet er nøje gennemtænkt, så I får mest muligt ud af appen. Vi hjælper og rådgiver jer fra start til slut - også med at finde ud af hvilken type af app, der vil fungere bedst for jer.

Der findes tre forskellige typer apps

  • En Native app er udviklet til én bestemt platform – enten iOS eller Android. Fordelen ved Native apps er, at man kan opnå optimal performance og brugervenlighed. Desuden er Native apps ofte udviklet til at udføre en enkelt, bestemt opgave.
  • Web app er i princippet en hjemmeside der er kodet så den også er brugervenlig når den vises på en smartphone. Den har tillige den fordel, at den fungerer på alle platforme. Web apps er optimalt hvis I har brug for en mere simpel app løsning. 
  • Hybrid app er en blanding af Native app og Web app. Fordelen ved hybrid appen er, at den i modsætning til Native app fungerer på alle platforme og man sparer derved en del udviklingstid. Dog indeholder den nogle andre mangler, såsom at det ikke er ligeså nemt at lave ”tunge” apps.

Fordelene ved en app

Helt konkret, findes der også følgende fordele, som din virksomhed kan have gavn af: 

  • Appen kan sende meddelelser ud til dine brugere.
  • Appen giver en bedre service som kan resultere i en højere kundeloyalitet. Ved apps er det f.eks. blevet nemmere og hurtigere for brugerne at købe et produkt eller booke en tid.
  • Apps fungerer også offline, uden adgang til mobilt netværk.
  • Apps kan potentielt også tiltrække nye kunder, når brugere søger rundt inde i Appstore eller Google Play.

Hvorfor TechCompany?

Vi er en virksomhed med mange års erfaring i levering af IT-løsninger og kan i samarbejde med jer hjælpe og rådgive omkring, hvilken type app som i får mest gavn af. Vi går op i at matche vores løsninger til din virksomheds behov, så det passer til jeres forretningsmodel.

Hos TechCompany går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og udfører løsningerne både professionelt og ansvarligt. Det indebærer også, at vi er stabile og sørger for at levere til tiden.

Vil I gerne høre mere om mulighederne inden for app udvikling og hvad det kan gøre for jeres virksomhed, så kontakt os i dag og book et uforpligtende møde.

Book et uforpligtende møde

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

TechCompany

TechCompany ApS
Njalsgade 76
DK-2300 København S
CVR 31 32 98 09
Email. info@techcompany.dk

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.