Skip to the content

Digitale web- og selvbetjeningsløsninger

Med en digital web- og selvbetjeningsløsning øger du ikke kun serviceniveauet over for dine målgrupper og er tilstede med digitale løsninger på dine målgruppers præmisser, du reducerer også administrative omkostninger markant igennem digital selvbetjening.

TechCompany leverer anerkendte og anvendte digitale web- og selvbetjeningsløsninger på markedet – både inden for private og offentlige virksomheder.

Vi leverer et solidt teknisk fundament, der sikrer tæt integration med din øvrige systemportefølje, så din virksomhed får det maksimale udbytte af dit digitale potentiale.

TechCompany kan bistå din virksomhed med:
  • Grundig rådgivning og gennemarbejdede foranalyser
  • Sikkert valg af platform, der let integreres med virksomhedens eksisterende IT-portefølje
  • Etablering af stærke web- og selvbetjeningstjenester
  • Evaluering og analyse af data for løbende at kunne optimere virksomhedens resultater.

Vi har erfaringer med NemID-login, som er en fremragende metode til at sikre brugerne og virksomheden mod uvedkommende. NemID-login kan integreres med dine digitale web- og selvbetjeningsløsninger.

Vi arbejder med adskillige tekniske platforme, heriblandt Sitecore, Demandware. Vi kan rådgive dig om den platform, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Book et uforpligtende møde

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.