Skip to the content

InChatbot er den optimale mulighed til effektiv kommunikation med din virksomheds kunder. 

InChatbot muligheder

InChatbot kan håndtere kundehenvendelser, hvor den hjælper med at svare på spørgsmål og henvendelser fra kunder på nettet. Da InChatbot arbejder 24 timer i døgnet er det en ressourcebesparende og effektiv løsning til håndtering af kundehenvendelser.

Der findes imidlertid mange andre anvendelsesmuligheder for Chatbots. Chatbotten kan hjælpe med at automatisere og effektivisere administrative opgaver på en lang række områder. De kan f.eks. bruges til at håndtere mødebookinger, kalenderopdateringer samt supportfunktioner. Samtidig indsamler InChatbot data om dine brugere som I kan analysere og bruge til at optimere processer eller funktioner på jeres hjemmeside.

InChatbot kan således gavne din virksomhed på en række områder, såsom:

  • Sikre 24 timers kundeservice
  • Frigøre ressourcer
  • Reducere manuelle opgaver
  • Indsamle data om jeres kunder

Hvorfor TechCompany?

Vi har mange års erfaring inden for IT-løsninger til store og mellemstore firmaer. Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomheds behov og laver en skræddersyet løsning, så virksomheden vil få størst mulig gavn af Chatbotten.

Vi udvikler den til at blive ekspert i jeres forretning, så den f.eks. kan svare på alle kundehenvendelser og assistere der, hvor din virksomhed har størst behov.

Vores dygtige konsulenter hjælper og guider jer gennem processen fra start til slut, og sørger for at kvaliteten er i top.

Book et uforpligtende møde med os i dag og hør med om Chatbot og hvad den kan gøre for din virksomhed.

Book et uforpligtende møde

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.