Skip to the content

Innovative webapplikationer

Hos TechCompany designer og udvikler vi webapplikationer, der skaber værdi for din virksomhed og dine kunder.

Vi udvikler og implementerer skræddersyede webapplikationer. Vi lægger vægt på, at løsningerne og anvendelsen af teknologi altid er fremtidssikret og bidrager til at effektivisere forretningen.

 

Det er ofte en fordel at kunne arbejde med webapplikationer, der nemt kan tilgås via en browser enten via en pc eller mobil eller andet. Har I allerede et eksisterende system, kan vi hjælpe jer med at flytte det ud i skyen. Indholdet af webapplikationer kan optimeres til de valgte devices.

Vi arbejder ud fra nøgleordene: Høj kvalitet, brugervenlighed, stabilitet og datasikkerhed

 

Hos TechCompany er vi ambitiøse og sætter en ære i at finde, rådgive og sammensætte de bedste løsninger i tæt samarbejde med vores mange samarbejdspartnere.

Vores team af konsulenter er dygtige til at gennemskue, hvad den rigtige retning er, er lyttende og reflekterende og har en naturlig nysgerrighed i forhold til at finde de bedst egnede løsninger. Vi har stor erfaring i visuelt at anskueliggøre koncepter og sammenhænge, så du som kunde kan føle dig tryg ved processen og stille kritiske spørgsmål hele vejen.

Vi udvikler på førende platforme på markedet, heriblandt Microsoft.NET og forskellige Open Source-rammeværktøjer.

Book et uforpligtende møde

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.