Skip to the content

Hvad er Robotic Process Automation?

Følg udviklingen ved at automatisere din virksomhed. Hos TechCompany vil vi nu hjælpe dig og din virksomhed med at implementere RPA, så I kan spare tid og ressourcer på rutineprægede arbejdsopgaver og dermed dedikere tid til kvalitativt arbejde.

Robotic Process Automation, forkortet RPA, er en softwarerobot der ved hjælp af kunstig intelligens kan automatisere manuelle arbejdsopgaver. RPA er i stand til at arbejde med alle former for systemer og på tværs af alle virksomhedens it-applikationer. Med RPA undgår man at skulle programmere integrationen mellem alle virksomhedens forskellige applikationer, det gør RPA for jer. RPA understøtter således virksomhedens digitale transformation og sammen med muligheden for at automatisere manuelle arbejdsgange giver det er jeres virksomhed en række mærkbare forretningsmæssige fordele. Typiske fordele ved RPA er:

  • Medarbejdernes ressourcer kan bruges hvor det giver mest mening
  • Reducere fejlkilder da den samme process køres hver gang
  • Reducerede omkostninger
  • Øget medarbejdertilfredshed

I kan nu bruge tid og ressourcer på opgaver som skaber værdi og gevinst for virksomheden og overlade de rutineprægede opgaver til automatiserede robotter. Med RPA automatiserer vi din virksomheds "Back-Office"-arbejdsopgaver, uden at det kræver kostbar IT-integration. Helt konkret kan dette f.eks. være oprydning af mailboks og flytning af data mellem forskellige systemer.

Alt i alt kan man sige at en RPA-løsning giver mere fleksibilitet for organisationens medarbejdere og sammenhængen mellem systemets ydeevne og størrelse bliver optimal. RPA kan dermed forbedre konkurrenceevnen hos din virksomhed og dens overordnede performance.

Skal vi arbejde sammen?

Vi har mange års erfaring inden for IT-løsninger til både store og mellemstore firmaer. Hos TechCompany er vi ambitiøse og sætter ære i at samarbejde og sammensætte den bedste løsning for jer.

Vi vil hjælpe jer med, at finde ud af hvor en RPA løsning kunne gavne jeres virksomhed bedst og er med i processen fra start til slut. Vi har en indgående forretningsforståelse og tager højde for jeres virksomheds behov.

TechCompany består af et team af højtuddannede konsulenter, som sørger for at kvaliteten er i top.

Book et uforpligtende møde med os i dag og hør mere om RPA og hvad den kan gøre for dig og din virksomhed.

Book et uforpligtende møde

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

TechCompany

TechCompany ApS
Njalsgade 76
DK-2300 København S
CVR 31 32 98 09
Email. info@techcompany.dk

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.