Skip to the content

Sagsbehandlingssystem der giver effektiv sagshåndtering

Undgå fejl og spild af ressourcer ved at få overblik over alle dine sager og dokumenter med effektive processer. TechCompany leverer skræddersyede sagsbehandlingssystemer, der frigør dine ansatte fra banale og komplekse processer, så tiden kan bruges effektivt på at løse opgaver til gavn for virksomheden.

 

For at skabe vækst og styrke produktiviteten i din virksomhed er det væsentligt at sikre en solid og sikker infrastruktur. Driften udgør typisk størstedelen af en virksomheds IT-budget, og det med rette, for det er nerven i din virksomhed, som den omkringliggende forretning er dybt afhængig af. Sikker drift kræver derfor stort fokus.

 

Ud over at have en stærk teknisk profil og indgående forretningsforståelse ved vores konsulenter meget om forandringsprocesser. Når manuelle processer bliver omdannet til digitale processer, sker der uundgåeligt en forandring i virksomheden. 

I forbindelse med udviklingen og implementeringen af nye løsninger tager vi højde for de mennesker, der er i virksomheden – både dem, der skal bruge de nye løsninger, og virksomheden som helhed. På den måde bliver de bedste resultater skabt.

 

TechCompany kan bistå din virksomhed med:
  • Grundig rådgivning og gennemarbejdede foranalyser
  • Sikkert valg af platform, der let integreres med virksomhedens eksisterende IT-portefølje
  • Etablering af et solidt, stabilt og stærkt sagsbehandlingssystem
  • Evaluering og analyse af data for løbende at optimere virksomhedens resultater.

 

Vi følger dig hele vejen

Hos TechCompany tager vi ansvar for de løsninger, vi leverer. Det betyder, at du som kunde altid er sikret en grundig instruktion i brugen af og træning i anvendelsen af den implementerede løsning.

For at din virksomhed kan få det maksimale udbytte af den nye implementerede løsning, sørger vi for, at vores team af højtuddannede konsulenter giver jer en grundig vejledning i den tekniske løsning, projektets plan, organisation og metode. Vores konsulenter har alle gode evner inden for kommunikation, og vi lader ingen spørgsmål stå ubesvarede hen.

Vi føler os først trygge ved overdragelsen af projektet, når brugerne i organisationen også er klar til at anvende den nye løsning uden komplikationer, så din virksomhed får udnyttet sit nye potentiale fuldt ud.

Book et uforpligtende møde

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

TechCompany

TechCompany ApS
Njalsgade 76
DK-2300 København S
CVR 31 32 98 09
Email. info@techcompany.dk

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.