Skip to the content

Single Sign-On

Single Sign-On gør hverdagen nemmere og mere sikker for dine medarbejdere og kunder

Hos TechCompany leverer vi unikke Single Sign-On løsninger til din virksomheds behov. Glem alt om at holde styr på flere forskellige passwords og giv dine brugere adgang til flere webbaserede tjenester med ét enkelt login.

Hvad er Single Sign-On?

Single Sign On giver dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere nem adgang med ét samlet login til alle applikationer.

Når du som bruger logger ind på Single Sign-On, vil du automatisk være logget ind på hele systemporteføljen. Du behøver kun at logge ind én gang med dit brugernavn og adgangskode, og du sparer derfor tid på at skulle logge ind hver gang du skal ind på en ny applikation. Single Sign-On giver dine brugere en simpel løsning og du vil opnå en styrket brugervenlighed samt effektivitet.

Vi kan kombinere din Single Sign-On løsning blandt andet med NemId, Microsoft login (Azure Active Directory) mm. Vi bruger protokoller som OAuth 2.0 og SAML 2.0.

Hvilke konkrete fordele er der ved Single Sign on?

  • Styrket brugervenlighed.
  • Højere grad af sikkerhed (adgangssikkerhed) – holder data mere sikkert.
  • Forhøjet produktivitet.
  • Besparelse på brugeradministration.
  • Frigivelse af ressourcer.
  • Større fleksibilitet.

Hvorfor skal du vælge os:

Vi har mange års erfaring i levering af IT-løsninger til mellemstore og store firmaer. Vi består af et team af højtuddannede konsulenter, som sørger for at kvaliteten er i top.

Vores erfaring gør, at vi kan tilbyde din virksomhed en skræddersyet og unik Single Sign On-løsning der matcher jeres behov og ønsker.

Kontakt os i dag og hør mere om hvad Single Sign On har af fordele og hvad løsningen kan gøre for din virksomhed.

Book et uforpligtende møde

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

TechCompany

TechCompany ApS
Njalsgade 76
DK-2300 København S
CVR 31 32 98 09
Email. info@techcompany.dk

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.