Skip to the content

Vedligeholdelse af eksisterende systemer

Vi udvikler og vedligeholder en række løsninger samt vedligeholder løsninger, som i første omgang er udviklet af tredjepart, i form af vores kunders eksisterende IT-afdelinger eller andre leverandører.

Vi sørger for en effektiv transition, hvor vi hurtigt og sikkert overtager vedligeholdelsen af løsninger fra en tredjepart.

 

Vi tilbyder et sikkert og agilt setup, som nøje tilpasses netop din virksomheds behov.

Vi kan bistå din virksomhed med:

  • Vi stiller vores kompetencer til rådighed, når der er brug for det
  • Vi garanterer hjælp ved fejlsituationer eller udviklingsbehov i form af Service Level Agreements med beredskab
  • Vi støtter op om den løbende releaseudvikling, hvor vi samarbejder om løsningernes udvikling.

 

Uanset om du er en offentlig forvaltning eller tilhører en anden branche, vedligeholder og videreudvikler vi en lang række løsninger. Vi leverer både store og små løsninger. Vi har en lang række teknologier, som Microsoft.Net, Sitecore, Episerver og andre.

For at sikre en effektiv kommunikation, og for at hele processen fungerer optimalt, tilbyder vi at være tilstede på jeres vilkår – det kan enten være et kontor hos jer eller en anden løsning, som er givtig for processen.

Book et uforpligtende møde

Referencer

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.