Skip to the content

Vores konsulenter er blandt de bedste i branchen. De har alle en længere videregående uddannelse og har gennemgået et skræddersyet forløb for at tilegne sig en stor forretningsforståelse. 

Som kunde er du dermed sikret store forretningsfordele i en digitaliseret verden. Samtidig får du organisatorisk forankrede og teknisk solide løsninger, der naturligvis leverer de ønskede resultater. 

Vi kan være jeres sparringspartner eller rådgivende part, i afklaring af jeres behov for den bedste IT-løsning. Som samarbejdspartner stiller vi et team af eksperter til rådighed, der vil kunne løse forskellige konsulentopgaver. 

 

Højtuddannede danske IT-konsulenter til markedets bedste pris

Vores konsulenter er blandt de bedste i branchen. De har alle en længere videregående uddannelse og har gennemgået skræddersyede kurser for at tilegne sig en stor forretningsforståelse. 

Som kunde er du dermed sikret store forretningsfordele i en digitaliseret verden. Samtidig får du organisatorisk forankrede og teknisk solide løsninger, der naturligvis leverer de ønskede resultater.

 

Højtuddannede konsulenter – hver gang

Vores konsulenter har som minimum en datamatikeruddannelse (AP Degree in Computer Science), der er baseret på varieret og praksisnær undervisning, herunder projektarbejde og øvelser med udgangspunkt i både danske og udenlandske virksomheder. 

Vi håndplukker de bedste konsulentkandidater, og de gennemgår derefter et særligt, skræddersyet kursusforløb, hvor de bliver undervist i kommunikation, samarbejde og service samt får stor indsigt i, hvad implementering af IT-løsninger betyder for din forretning og dine medarbejdere. 

Resultater igennem forandring

Ud over en stærk teknisk profil og indgående forretningsforståelse, ved vores konsulenter meget om forandringsprocesser. Når manuelle processer bliver omdannet til digitale processer, sker der uundgåeligt en forandring i virksomheden. 

I forbindelse med udviklingen og implementeringen af nye løsninger, tager vores konsulenter højde for de mennesker, der er i virksomheden – både dem, der skal bruge de nye løsninger, og virksomheden som helhed. På den måde bliver de bedste resultater skabt.

Samarbejdsmodeller

Vi kan tilbyde forskellige samarbejdsmodeller, men det er altid dig, der i sidste ende afgør, hvordan en samarbejdsmodel skal se ud.  Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Udvikling af dit nye ønskesystem – in house eller hos dig
    Vi leverer et team af konsulenter, der har de rette kompetencer til at udvikle dit system - fra kravspecifikation til aflevering, softwareudvikling samt projektledelse og test. 
  • Videreudvikling, optimering og vedligeholdelse af dit eksisterende system – in house eller hos dig
    Vi kan videreudvikle, optimere og vedligeholde dit eksisterende system, som oprindeligt er udviklet af jer selv eller andre, du har samarbejdet med. Vi har stor erfaring med tredjepartsløsninger og kan overtage vedligeholdelsesopgaven nemt og hurtigt.

Innovative webapplikationer

Vi udvikler webapplikationer, som skaber værdi for vores kunder og på markedets mest moderne teknologier og platforme. Vi arbejder ud fra nøgleordene: Høj kvalitet, brugervenlighed, stabilitet og datasikkerhed.

Vedligeholdelse af eksisterende systemer

Vi vedligeholder og videreudvikler løsninger, som i første omgang er udviklet af tredjepart. Vi sørger for en effektiv transition, hvor vi hurtigt og sikkert overtager vedligeholdelsen af løsninger fra en tredjepart.

Sagsbehandlingssystem

Vi leverer skræddersyede sagsbehandlingssystemer, der giver effektiv sagshåndtering og frigør dine ansatte fra banale og komplekse processer, så tiden kan bruges effektivt på at løse opgaver til gavn for virksomheden.

E-handel

Vi udvikler e-handels-løsninger, der kan hjælpe dig med at skabe vækst. Vi hjælper med at forenkle komplekse forretningsprocesser og synliggøre dine produkter via relevante købskanaler. Vi optimerer indholdet i forhold til den device, dine kunder benytter.

Digitale web- og selvbetjeningsløsninger

Vi udvikler digitale web- og selvbetjeningsløsninger, der kan øge serviceniveauet over for din målgruppe, og så din virksomhed kan være tilstede med digitale løsninger på din målgruppers præmisser. Du reducerer også administrative omkostninger markant igennem digital selvbetjening.

Robotic Process Automation (RPA)

Vi analyserer og finder arbejdsgange i din virksomhed, der egner sig til automatisering. Med RPA er det slut med trivielle og manuelle opgaver, og du kan bruge dine ressourcer på opgaver, der skaber gevinst og værdi for din virksomhed.

Andet

Har du brug for sparing eller sidder du med en IT-relateret udfordring, der ikke er repræsenteret her, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den rette og bedste løsning

TechCompany

TechCompany ApS
Gammel kongevej 1
DK-1610 København V
CVR 31 32 98 09
Tlf. +45 7020 2575 
Email. info@techcompany.dk

Seneste nyheder

TechCompanys levering af komplekse it-løsninger har været afgørende for MilComs udvikling i at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel. Opgaverne har været vanskelige at løse, men med TechCompanys innovative tilgang og fokus på kvalitet har de leveret it-løsninger, som både MilCom og vores kunder nyder godt af.

Kristian Knudsen, Kundeservicechef, MilCom

Opnå store forretningsfordele med vores løsninger og ydelser

TechCompany bygger på værdier som gensidig tillid, respekt og åbenhed. Vi stræber efter at indgå i langvarige relationer. Vi møder enhver forespørgsel med oprigtig interesse og gør os umage for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dens forretningsområder.